7 december 2010

"Ni är så kall om handen" - äsch inte alls!
Hehe - känns nästan lite pinigt som barnbarnen säger, men det var så himla roligt och lätt att sticka dubbla vantar så nu testas alla varianter...
Hemma hos oss ska ingen frysa om händerna!

Fast de flesta försvinner som julklappar. Så roligt att få ge bort.

7 kommentarer:

Surtanten sa...

Jösses, och du säger att du inte har Tålamod.....
Jag är hyggligt imponerad......igen.....

Sussie sa...

Nämen herregud vad du sliter! Och snygga som attans e dom :o)

Knittermarie sa...

Men kära nån...du är så produktiv! Snygga och tuffa!
Fattar inte hur du har tålamod att göra vantar på maskinen...tycker det är för pilligt. Lingonkvisten är en favorit.

Prizillas pastiller sa...

Faktum är att det är varken slitigt eller tålamodskrävande att göra vantar på idan ska sys ihop. Önskar jag hade en overlock-maskin då. Finns inget pilligt alls om man inte upplever att ta upp maskorna från tummarna som bökigt, men det gör jag på en strumpsticka och för sen över till stickisen. Urenkelt. Är förvånad över hur genialt enkelt det är och jag som stegrat mig i alla år från att ge mig i kast med vantar. Nu är jag vant-frälst:)))
MEN de går inte upp mot de otroligt vackra konstverk som görs på fyra strumpstickor. Fast en fördel är att det blir så mumsigt varmt med dubbla.

Nina sa...

Skulle du kunna skriva ner en beskrivning och lägga ut på din blogg? Är den som den dubbla vanten på min sida fast utan resår? Nina Nyfiken Undrar

Prizillas pastiller sa...

Ja Nina, det är säkert från dig eller Linda den kommer från begynnelsen. Det är en översättning från engelska tror jag. Och jag skriver gärna ner och lägger ut på bloggen, fast inte just ikväll. Jag är nämligen på Nobelmiddag, iförd stickad långklänning och maken iförd stickad frack med virkad fluga:))))))))

Linda sa...

Mycket fina!! Gillar din modell mycket bättre, fin rundning på toppen.