12 april 2011

BeHållare

Jag har fyra riktigt gamla och älskade bh:ar. Så gamla så att det blivit noppor på insidan av resåren runtom, dvs även axelband och under kuporna. Modellen är sk minimizer som är snygg under T-shirt för det är inga sömmar alls på kupan. Nopporna har dock gjort att det börjat klia omåttligt på min känsliga hud och jag blev tvungen att lägga favoriterna åt sidan och jaga nytt.
Men ni vet ju svårigheten med sånt. Det tar veckor, kanske månader innan tuttarna finner sig i det nya omslaget och det känns bekvämt. Jag köpte en riktig höjdare tyckte jag. En sån med kors i ryggen så man blir mer rakryggad (vilket kan behövas när man är 65+) och dessutom hade den en dragkedja framtill. Smart. Tills jag haft den några timmar och fick skavmärken av dragkedjan. Designern kanske inte tänkte på att en kropp rör sig upp och ner, fram och tillbaka så det blir omöjligt till slut med en stel dragkedja mellan behagen.

Ringde kära väninnan norromstan och beklagade mig. Vi är bägge rätt storbystade och det är faktiskt problem när det blir stora gropar i axlarna. Och jag berättade hur mycket jag saknade mina kära favoriter som följt mig under flera år.
Då kommer hon med den förlösande enkla och oerhört smarta lösningen; ta en vanlig engångsrakhyvel och raka av alla nopporna.
Sagt och gjort. Resåren blev len som en barnrumpa.

Nu har jag fyra "nya" favvisar att hänga upp behagen i. Gratis och smärtfritt. Yahooo!

3 kommentarer:

Sussie sa...

:o) Grattis......Tänk vad en hyvel kan glädja en.

Prizillas pastiller sa...

...ja enormt - fast man riskerat att bli avhyvlad:)))(wowhnäe)

Sussie sa...

:o)