25 maj 2011

Gotlandsrosen

Jodå, det bidde i alla fall en vante. Har nu testat med Gotlandsrosen i liten skala på vantar och visst fungerar det bra. Ska bara hålla koll på varven eftersom det ska vara fyra svart mellan rosorna. Lite bökigt med färgbyten på så litet maskantal, men det blev gulligt!

För övrigt passar vi på att gräva ner slangar och bygga en pergola mellan regn, hagel, storm och åskväder. Hönsen tror att haglet är manna från himlen och vägrar ta skydd under tak...

4 kommentarer:

Evai krusan sa...

Guuud så söta!!Är de dubbelstickade också?
Och höns är jätteroliga.
Hade en hönsgård för länge sen med några hönor och en tupp.
De brukade få gå lösa en stund varje dag. Kan du tänka dej att en av hönerna gick in i mitt kök och lade ett ägg vid ett tillfälle.
Djuren blir så speciella när man pratar och styr med dem.
Kram

Sussie sa...

Jag vill osså ha höns ;o/ (i nästa liv) Rosen blev jättesöt på vanten ;o)

Prizillas pastiller sa...

Jaa, vanten är dubbelstickad (gör bara såna) och visst är det kul med hönsen. Faktiskt roligare än tv-underhållning. Dom kommer springande så fort vi närmar oss hönsgården och bwockbwock-pratar. Och tuppen är så artig mot sina två små pullor. Med lite tur kommer vi att ha en vit höna också inom en hyfsat snar framtid...

humlespunk sa...

Tänk mina höns fattar nada vid nederbörd, oavsett vilken. Och inte springer de tillbaka in i hönshuset, utan alla springer till stallet och sätter sig i stallgången och väntar på att ovädret ska dra förbi. Väntar... och poopar något kopiöst. Trams, säger jag när jag ser dem då. Fast de ignorerar mig.

Kram på dej :)

/Fd Koola Viola som numera är HumleSpunk på wordpress för blogspot är trasigt och förbövlat och jag får dessutom inte tillbaka min gamla adress ändå.)