18 oktober 2011

Måste bara berätta...

att när jag föreslog säljaren av 940 att stå för en del av kostnaden för alla vitala delar som saknas så anklagar hon mig för att "på detta sätt få ihop till nya delar för mina andra maskiner".
Kul med folk som har humor.

Nu har jag bett henne att inte besvära mig mer så härmed stor PUNKT.
Den som vill undvika hennes affärer på Blocket kan få namnet av mig.

8 kommentarer:

Carina sa...

Har oxå varit ute för en sådan kär..ng hua blir arg när jag tänker på henne!!!

Jag köpte 2 maskiner och fick 1

Prizillas pastiller sa...

...jag det blir väldigt svår med bevisningen. Verkar dock lättare att "glömma" saker som slädar odyl än att lyckas glömma en hel maskin. Man kan bara konstatera att det är ganska tragiska figurer som beter sig så. Och det tillhör tack o lov inte vanligheterna.

pamela sa...

Ojoj- sorgligt att läsa om ditt olyckliga köp. Skönt ändå att du är så finurlig och har lyckats fixa alla saknade delar och fått igång maskinen. Själv köpte jag en begagnad elektronisk Silver Reed på blocket i somras. Hade tur, inget saknades.

Prizillas pastiller sa...

Jo jag tror nog att det för det mesta är lyckade köp. Nu var den här säljaren väldigt okunnig, annars tycker jag att vi stickisar ska hålla ihop, både vad gäller köp och försäljning. Ingen gagnas av att försöka lura den andra vare sig pris-eller kvalitetsmässigt. Härligt för dig att du är nöjd. Det är jag också med min grovis SK155 som jag köpte på Blocket i somras. Kanonnöjd.

Janicke sa...

Usch så jobbigt. Hoppas att du i alla fall anmäler henne på Blocket.

Nina sa...

Sorgligt är det. Men faktum är att folk inte vet vad de säljer. Vad säger ni om den här nya annonsen på Blocket.
"Pris: 1 000:- Typ: Symaskin & Textil Ängelholm: Visa var
Brother Colour changer modell KHC-820.
Diverse garn medföljer"

Man kan fundera på vad det är för stickmaskin som heter färgväxlare! KHC brukar visserligen vara färgväxlare men jag har aldrig hört talas om någon som heter 820! Däremot finns det en urgammal hålkortsmaskin som heter KH 820. Är det den eller en färgväxlare hon säljer? Och så ingen bild!

Nä nu övergår vi till muntrationerna istället. Kul med din grovis. Själv gläds jag åt DesignKnit 8 och min Viktoria just nu.

Prizillas pastiller sa...

fniss, och jag har en färgväxlare KRC900 - utan trådförare och skruv- Men med trådförarstång. Man får va glad för det lilla:)))

Beata Wiman sa...

Du slänger väl in en :-( på Blocket också!