24 oktober 2011

Stickat i väntans tider

...det blir lite lek med grovisen i väntan på brorsan. Och det är jätteroligt att det är en resårbädd till grovisen också. Alla mönster passar inte de grova garnerna men det här tyckte jag blev bra. Mönstret snott från någon stickbok. Det är också väldigt snyggt på standardstickaren.
Ja inte vet jag vad som hände med kameran, blev det för blått kanske? De bakre tofflorna är alla i olika blåtoner, från gråblå till turkos.
Ett par snygga grå gick åt när barnbarnet T på 14 år var här och gick igenom lagret. De ska användas till en skolpjäs där han ska vara troll och han tyckte det var perfekta trollskor!!!

Visst blir det lite gjort av både det ena och det andra när man nu går i väntans tider. Och det är bra tid att använda för att försöka sätta sig in i maskinen. Via manualen alltså.

Sen får man se om verkligheten överträffar eller om det blir tvärtom...

4 kommentarer:

MarieE sa...

Läckert...denna blå måndag....
Hoppas Hasses paket kommer snart!!

Prizillas pastiller sa...

haha blå måndag, blue monday, så dubbeltydigt- och lite poetiskt faktiskt.
Hade skrivit nästan en novell till din vackra nya bloggdesign. Var så häftigt med små etiketter och duttelutter. Men den försvann i det blå. I alla fall är din sida så häftig och jag undrade om det verkligen är blogger man kan göra allt detta i?

Anonym sa...

Oj, vad flitig du är. /Bibbi

Prizillas pastiller sa...

Njaä Bibbi, men jag utnyttjar tiden istället för att vanka omkring och se vad klockan är:)) Och det går så fort på grovisen.