19 mars 2012

Ändlösa stickprojekt och välkomna besökareHar nu äntligen tagit mig tid och lagt upp ett framstycke till "the-never-ending-story-koftan". Det var faktiskt något lindrigare - bara 224 maskor mot bakstyckets 376 - allt på stickor nr 3. Som att borsta Västerbron med tandborste ungefär.

Fick ett kanontips av käraväninnannorromstan - sätt påsklämmor runt stickan så glider inte stickningen av om du råkar vara ouppmärksam. Som gamla tiders korkar på strumpstickor:))

Och det är med både glädje och förvåning jag ser att det nu är över 30000 besökare på min blogg. Helt fantastiskt. Är ändå övertygad om att många hamnar här av ren slump då man googlat på ett ord eller mening. Strunt samma - alla är lika välkomna.

...precis som våren, jag har sett den


2 kommentarer:

Birgitta sa...

Gillar tandborstliknelsen :-) - undrar vilket som är konstigast: att man ger sig på sådana projekt eller att man, faktiskt!, så småningom blir klar med dem? Fint blir det i vilket fall.

Janicke sa...

Grattis till besökarna och grattis till våren!
I dag är den definitivt här. Äntligen väsnas bofinken så mycket han orkar. Och tulpanspjuten är minst en decimeter höga.