2 mars 2012

Fotarbete

Fick så härlig present av käraväninnannorromstan. En stor tub fotsalva. Väl behövligt så här inför sommarens fotliga vedermödor. Hjärtatack.
Och den testades igår kväll. Efter bara en stund var jag i sjunde fothimlen. Så härligt mjuk, inte kladdig, doftar diskret - och fossarna blev som persikor.
Nähä, inte ännu, men en idog användning av salvan kommer med all säkerhet att ge resultat ganska snart.
Man ska vara glad åt fötter. Och omsorgsfulla vänner.

6 kommentarer:

humlespunk sa...

Nåt sånt ska jag nog införskaffa också, för när toffelsäsongen sätter igång så kraschar mina hälar... Och en spricka i hälen gör tokont.
Tack för påminnelsen :)

Pst! Jag klippte Humlehunden häromdagen, och efter det fick hon ha på sig den gröna stickade tuben som jag fick av dig för länge sedan. Vi använder den än, tack så jättemycket, den funkar toppen :)

Ha en riktigt skön helg!

Prizillas pastiller sa...

...den här ska vara bra även för händer och armbågar:) Åh vad skönt att hon fortfarande kommer i den - Alfonz´s tröja har hängt i garderoben och kympit...:)
Vi ska jaga bort ca 1,5 kg i vår och sommar. PUH.

Surtanten sa...

Du är för rolig :-))

Var hittar men denna mirakelkur?

Birgitta sa...

Oh ja, man ska vara snäll mot fötter, både stora och små! Själv köpte jag lavendelsalva på Dermoshop.se, den är kanonbra tycker jag. De har en som heter primo hand & foot night care också, som är bra. (jag är lite nojig när det gäller torra fötter så jag har provat det mesta...) - men egentligen är det nog ihärdighet som är det viktigaste.

Prizillas pastiller sa...

...ska kolla var den här finns i Sverige, kommer från USA där en annan kompis inhandlat den. Har man hyfsat filade fossar så ska det bli skillnad efter sju dagar, Jag smörjer varje kväll (framför TV:n) och visst märks det skillnad. Sockan fastnar inte längre i foten...

Birgitta sa...

Skönt det!