8 mars 2012

Restgarnsblues i vårkylan

Förbereder alster i monteringskorgen inför sommarens uteliv. Nu hade jag ett gäng restgarner som blir sockor när andan faller på.
Solen lockar ute och det ser underbart skönt ut när man lyckas få en glimt av trädgården genom de otroooligt smutsiga fönstren. Men ack så kallt och blåsigt! Promenader i motvind blir som 15 gr kallt i ett kick.
Men det ska bli bättre...

4 kommentarer:

maskinstickning sa...

Härlig kompott med färger :)

Janicke sa...

Ja, brrr. Det enda braiga är att våren blir uuuuuuuutdragen. Om det nu inte kommer lite regn o värmegrader, då exploderar väl allt.
Utanför mitt hus har det varit en läcka i fjärrvärmen så man har grävt upp en stor del av rabatten. Där ligger nu en stor forsythia med rötterna i vädret. Jag har knipsat kvistar och tagit in och de har nu börjat blomma. Så här hemma är det vår på riktigt!
Vårkram till alla två- och fyrbenta ♥

Birgitta sa...

Mina fönster är likadana, jag slängde just en blick på dem och funderade på om det ska bli tillräckligt varmt idag, så jag kan frigöra lite utkiksmöjligheter...

Jaha, bor du åt det hållet! :-) Vi kanske nästan åkte förbi då, för vi bil-promenerade genom skogen i sakta mak. Ja, min äldste fick ju fast jobb och flickvän så nu lär han nog bli kvar på den sidan landet ett bra tag.

Prizillas pastiller sa...

Ja Janicke, det är nog det jag saknar mest i trägårn just för kvistarnas innebruk. Annars har jag inget gult alls. Men våren har ju många färger. Vi hörs snart..kram hela dan

Birgitta, vilken sida bor du på? Du kanmejla till larztorpet@gmail.com om du vill...