18 september 2014

Grupp för maskinstickare

Nu har det startats en sluten grupp på Facebook som enbart handlar om maskinstickning. Ju fler vi blir desto mer kan vi delge varandra i stort och smått - om det vi vill dela förstås:))

Visa gärna bilder på dina alster, både lyckade och i eget tycke misslyckade, alltid lär vi oss något av varandra.

Tips om olika garnsorter, var de kan inhandlas, typ av maskiner (handstickningsmaskiner), tillbehör,  böcker, sälja, köpa, ja listan kan göras lång och den handlar enbart om maskinstickning.

Helt enkelt ett forum där ingen fråga ska kännas fel och ingen ska känna sig pressad att vara "duktig",  allt sker med glädje - utom en och annan tappad maska:))

Gruppen är sluten, vilket innebär att du inte behöver "störa" de vänner på Facebook som är helt ointresserade av att höra om upplägg, garnsorter och maskspänning.

Välkommen till
Maskinstickarna

2 kommentarer:

Janicke sa...

Lycka till, bra initiativ!

Prizillas pastiller sa...

Tack, själva initiativet till en grupp för maskinstickare vill jag inte ta åt mig äran av. Möjligtvis att det sent omsider blivit en som är sluten. För att man ska känna sig lite friare i uttrycket och att det bara kan läsas av en medlem i gruppen. Alla vill ju inte trumpeta ut allting för alla sina vänner. Då är grupper perfekta.