31 mars 2016

Tröja alpacka...och tröjan till upptagne sonen blev klar lagom till sjösättningen. Den blev så bra så han beställde genast en till i mörkblått. Coming up, sa modern som är svag för sina barn.

2 kommentarer:

Bibbi sa...

Man blir så glad när något av barnen eller barnbarnen vill ha något stickat. Men jag har fortfarande besvär med att få plaggen lagom. Det blir ofta för stort eller för smått. Just nu håller jag på med en tunn tröja till ett av barnbarnen. Jag har inspirerats av Hege Kurlands "Isdans". Men nog ser tröjan ut att bli alldeles för lång. Hon är en smal isprinsessa, som kanske har ungefär samma omkrets nästa vinter.

Prizillas Pastiller sa...

Ja, visst blir man det, ffa barnbarnen som är bortskämda med helt andra modeller och garnkvaliteter än som är möjligt att få fram för oss maskinister. Mina barn fick nog finna sig i att det inte var perfekt passning - och det behövdes ju liksom inte heller. En tröja skulle vara lite bylsig och passa flera ungar kanske, det var inte så noga. Men jag är så lyckligt lottad att både barn och barnbarn gärna vill ha vad jag stickar och blir det helt galet så gör jag en ny...