5 april 2016

De fick en andra chans...


Fotografiska skulle vi ju besöka igår - igen. Vi tog oss in där för ca ett år sedan och allt obekvämt och otrevligt inträffade just den här dagen.
Men skam den som ger sig, nu skulle vi göra ett nytt försök innan en speciell utställning slutade. Maken har numera handikapp-kort och kan parkera precis utanför museet, vilket underlättar då kommunikationerna i övrigt är långa för en som inte har så lätt att ta sig fram.
Men någon tyckte inte vi skulle lyckas den här gången heller. Nu hade man stängt av hela Stadsgården, pga polisinsats fick vi veta. Inte för vad, för det har vi inte med att göra.
Så vi tog en tur till Kungen kurva och kom hem med stora lyktljus, en plastbox till balkongdynorna och några rullar soppåsar. Det senare för att vi slutat betala 2,50 för att gå omkring med affärernas reklam. Hörde förresten att de nu ska höjas till 5:-/st.
Men se vi ligger i framkant och har inhandlat fina rutiga kassar som alltid ligger i bilen och personligen har jag ett pyttelitet fodral med dragkedja om vid öppnade rymmer en hel nylonkasse.
Jess!

Inga kommentarer: